Het Madrigaalkoor van SMG 'Sempre Crescendo', foto: Simone Both

Groeplessen

Ook voor groepslessen en koorcoaching kun je bij mij terecht. Zing je samen met een paar anderen en wil je als groep gecoacht worden? Dat kan! We werken dan aan het samen zingen, ademhaling, uitspraak, intonatie, maat- en ritmegevoel, etc. Zo klinken die stukken, liedjes en achtergrondkoortjes nog beter!

 

Koorcoaching

Ook koren kunnen enorm profiteren van een coachingsessie. In zulke sessies werk ik vaak aan een gezamenlijke goede ademhaling, goede houding voor het (lange) staan tijdens concerten en repetities, klinkerplaatsing en resonans, intonatie en natuurlijk gewoon lekker samen zingen. Het voordeel van zulke sessies is dat je je even niet bezig hoeft te houden met moeilijke muziek die op het repertoire staat. Zo kun je echt even gefocust werken aan de klank. Dit kan gewoon met het hele koor. Of ik kan elke stemgroep apart coachen, zodat je een enorme saamhorigheid aan klank krijgt binnen de sopranen, alten, tenoren en bassen. Dat levert natuurlijk een enorm mooie koorklank op!

Tarieven

Tarieven voor groepslessen tot en met 2 personen zijn gelijk aan die voor individuele leerlingen.
Hierbij geldt natuurlijk ook dat groepslessen aan jongeren tot 21 jaar zijn vrijgesteld van (21%) BTW.
Let op: Als er in de groep iemand van 21 jaar of ouder zit, wordt de BTW ook berekend.


Tarieven voor coachingsessies voor koren worden in overleg bepaald.
Voor meer informatie over coachingsessies voor koren, neem dan gerust - en uiteraard vrijblijvend - even contact met me op.